huide-1
huide2
huide3

proyek kita

Teknologi produksi internasional canggih lan kualitas tinggi

  • Our company is a large-scale waterborne acrylic polymer emulsion, special functional polymer emulsion, end product production enterprises, for overseas dealers to provide OEM direct supply service, from large-scale raw materials to finished products industry chain R & D and production enterprises.

    Sapa Kita

    Perusahaan kami minangka emulsi polimer akrilik banyu skala gedhe, emulsi polimer fungsional khusus, perusahaan produksi produk pungkasan, kanggo dealer manca negara nyedhiyakake layanan pasokan langsung OEM, saka bahan baku skala nganti R & D industri produk rampung lan perusahaan produksi.

  • Xuzhou Huide New material Technology Co.,Ltd is a high-tech enterprise that develops,produces and markets water-based acrylic 
polymers,waterborne polyurethane polymers,and auxiliary additives.

    Bisnis Kita

    Xuzhou Huide New material Technology Co., Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi sing ngembangake, ngasilake, lan nggawe pasar polimer akrilik adhedhasar banyu, polimer poliuretan sing ana ing banyu, lan aditif tambahan.

  • The products are widely used in architectural decoration,adhesives, building sealants,textiles,waterpoorf,metal rust ,water-based printing inks,
water-based wood lacquer,soil and sand curing ,and other fields.

    Strategi Kita

    Produk kasebut digunakake kanthi akeh ing dekorasi arsitektur, perekat, segel bangunan, tekstil, waterpoorf, karat logam, tinta cetak adhedhasar banyu, lacquer kayu adhedhasar banyu, panguburan lemah lan pasir, lan lapangan liyane.

babagan kita
aboutimhindex

Huide terus ningkatake kinerja lan rega bathi saka polimer sing nganggo banyu, kanthi tujuan kanggo nyedhiyakake solusi sing sehat, lingkungan, VOC sithik lan uga bebas VOC menyang pasar.

ndeleng liyane