produk

Dispersant adhedhasar banyu HD1818

katrangan cekak:

Dispersan minangka macem-macem bubuk sing bisa disebar ing pelarut, kanthi prinsip tolak pengisi daya tartamtu utawa efek alangan polimer polimer, saengga kabeh jinis padat suspensi stabil ing pelarut (utawa dispersi). Dispersan minangka agen aktif antar muka sifat sing beda karo oleofilik lan hidrofilik ing molekul. Seragam bisa nyebar partikel padhet lan cair pigmen anorganik lan organik sing angel larut ing cairan.
Dispersant adhedhasar banyu sing efisien banget lan ramah lingkungan ora gampang kobong lan ora bisa ngrusak, lan bisa larut karo banyu, ora larut ing etanol, aseton, benzena lan pelarut organik liyane. Efek dispersing sing apik banget kanggo kaolin, titanium dioksida, kalsium karbonat, barium sulfat, bubuk talcum, seng oksida, besi oksida kuning lan pigmen liyane, lan uga cocog kanggo nyebarake pigmen campuran.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik fungsi dispersan adhedhasar banyu diterangake kaya ing ngisor iki:
1, tinimbang amonia lan zat alkali liyane minangka netralake, nyuda bau amonia, nambah produksi lan lingkungan konstruksi.
2, dispersi lapisan adhedhasar banyu bisa ngontrol nilai pH kanthi efektif, nambah efisiensi stabilitas kenthel lan viskositas.
3. Nambah efek dispersi pigmen, nambah ngisor lan mburi partikel kasar partikel pigmen, nambah panyebaran tempel warna lan kilauan film cat
4, dispersant lapisan adhedhasar banyu ora stabil, ora bakal tetep suwe ing film, bisa digunakake ing lapisan gloss sing dhuwur, lan tahan tahan banyu lan tahan gosok banget.
5, dispersant adhedhasar banyu bisa digunakake minangka aditif, kanthi efektif nyuda viskositas geser, ningkatake fluiditas lan leveling cat.
Dispersant adhedhasar banyu minangka aditif sing penting banget kanggo industri pelapisan. Mbantu dispersi warna cat lan pangisi. Gawe lapisan luwih gampang disebar lan seragam. Kajaba iku, uga nduweni peran kanggo nggawe lapisan supaya lancar lan lancar ing proses nggawe film .

Indikator kinerja
Penampilan kekuningan
isi padhet 36 ± 2
Viskositas.cps 80KU ± 5
PH 6.5-8.0

Aplikasi
Digunakake kanggo nutupi, aditif bubuk anorganik Produk iki kagolong dispersant asam hidroksil sing digunakake ing kabeh jinis cat lateks, titanium dioksida, kalsium karbonat, bubuk talcum, wollastonite, seng oksida lan pigmen sing umume digunakake nuduhake efek dispersi sing apik. Bisa uga digunakake kanggo nyithak tinta, nggawe kertas, tekstil, perawatan banyu lan industri liyane.

Kinerja
Lapisan, stabilitas dispersi bubuk anorganik, kanthi muatan kutub, mbantu dispersi mekanik

1. Katrangan:
Dispersant minangka jinis agen aktif antar muka kanthi sifat hidrilik lan lipofilik sing berlawanan ing molekul. Seragam bisa nyebar partikel padhet lan cair pigmen anorganik lan organik sing angel larut ing cairan, lan uga nyegah sedimentasi lan kondensasi partikel mbentuk reagen amphiphilic dibutuhake kanggo penundaan stabil.

2. Fungsi lan Kauntungan utama:
A. Kinerja dispersi sing apik kanggo nyegah panggabungan partikel pengepakan;
B. Kompatibilitas sing cocog karo resin lan pengisi; stabilitas termal sing apik;
C. fluiditas sing apik nalika nggawe proses; Ora nyebabake warna;
D, ora mengaruhi kinerja produk; Ora beracun lan murah.

3. Bidang aplikasi:
Digunakake sacara wiyar ing bangunan lapisan lan cat banyu.

4. Panyimpenan lan kemasan:
A. Kabeh emulsi / aditif adhedhasar banyu lan ora ana risiko bledosan nalika diangkut.
B. 200 kg / wesi / plastik drum.1000 kg / palet.
C. Kemasan fleksibel sing cocog kanggo kontainer 20 ft iku opsional.
D. Produk iki kudu disimpen ing lingkungan sing adhem lan garing, aja nganti udan lan udan. Suhu panyimpenan 5 ~ 40 ℃, lan periode panyimpenan udakara 12 wulan.

faq


Water-based dispersant  HD1818 (3)

Water-based dispersant  HD1818 (1)

Water-based dispersant  HD1818 (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita