Babagan Kita

ABOUT

Profil Perusahaan

Xuzhou Huide Chemical Co., Ltd. dununge ing xuzhou, jiangsu, kutha pusat transportasi paling gedhe ing China.

Transportasi kasebut trep banget. Wiwit didegake, perusahaan wis komitmen karo riset lan produksi resin emulsi, mesthi mematuhi arah perlindungan lingkungan lan riset ekologis, permintaan pasar minangka tenaga pendorong kanggo pengembangan, inovasi terus-terusan, kanggo nyedhiyakake akeh produk sing apik banget kanggo mayoritas pangguna. Produk kami kondhang ing saindenging China lan wis didol ing saindenging negara.

Produk utama perusahaan yaiku seri asam akrilik, seri cuka tersier, seri propil tersier, seri propil silikon, seri fluorokarbon, lan liya-liyane. Kita terus-terusan nyedhot formula, proses lan bahan baku ing jagad iki kanggo nggawe produk, riset lan pangembangan disinkronake karo donya.

abouitimg

Produk Kita

cer

Liwat sertifikasi sistem mutu ISO9001, perusahaan kasebut nggawe struktur bakat sing ADAPTS kanggo pangembangane dhewe, lan nggawe mode pangembangan terbuka, komunikasi lan pangembangan umum karo para pangguna. Ing pasar domestik entuk pangsa tartamtu, lan kanthi bagean saka perusahaan besar penting domestik, usaha patungan asing-asing, perusahaan sing dibiayai manca kanggo nggawe hubungan kerja sama sing apik.

Produk kasebut digunakake kanthi akeh kanggo nggawe cat lateks, semen polimer, cat kayu banyu, cat logam banyu, lsp, kanthi kapasitas produksi tahunan 30.000 ton. Perusahaan iki wis nggawe lan ngapikake sistem lengkap saka pangembangan produk, kualitas nganti layanan pelanggan lan jaringan sales nasional ing wilayah utama.

appitongs (3)
appitongs (2)
appitongs (1)

Sajrone Taun

Sajrone pirang-pirang taun, kanthi kekuatan teknis sing kuat, produk bermutu lan diwasa kanthi apik, lan sistem layanan sing sampurna, kita entuk pangembangan kanthi cepet, lan indeks teknis lan efek praktis saka produke wis dikonfirmasi lan dipuji dening mayoritas pangguna, lan entuk sertifikat produk bermutu, lan wis dadi perusahaan terkenal ing industri kasebut.

about (1)
about (2)
about (3)