Pelapis lapisan

  • High elastic sealant special waterborne thickener HD1717

    Kandel HD1717 sing luwih kenthel khusus kanggo sealant elastis

    Kandel iki profesional kanggo ngasilake banyu lem elastis tinggi, ora bisa digunakake kanggo produksi lapisan, produk 35% isi padhet, dadi dhukungan kuat kanggo gel, efek pembentuk sing stabil, lan digunakake ing lem elastis tinggi, agen penebal ( beda karo kenthel umume, mundhak sekaligus nambah viskositas konsistensi). Bisa disetel miturut kekarepan miturut konsistensi lem sing seger, trep lan efisien;