produk

warna elastis dhuwur lapisan anti banyu / Emulsi polimer banyu akrilik elastis dhuwur kanggo mbangun waterpr HD503

katrangan cekak:

Bahan iki digunakake khusus kanggo produksi lapisan anti banyu elastis. Elastisitas tinggi, bisa memenuhi getaran bangunan sing rada entheng, lan bisa nutupi ekspansi termal lan kontraksi adhem, retak, rendhem lan sebab-sebab liyane sing kurang saka 8mm retak; Bisa langsung dibangun ing lumahing teles, winates ing pojokan lan bocor ing pipa; Adhesi sing kuat, bahan aktif ing lapisan bisa nembus menyang permukaan dasar semen pori-pori, retak mikro lan reaksi, lan substrat digabungake dadi lapisan lapisan tahan banyu kompak kristal; Perlindhungan lingkungan, ora beracun, ora bahaya, bisa langsung digunakake ing teknik banyu ngombe; resistensi asam, resistensi alkali, resistensi suhu dhuwur, kanthi resistensi penuaan sing apik lan resistansi korosi sing apik, bisa digunakake ing njobo , tahan cuaca sing apik.


Detail Produk

Tag Produk

Indikator kinerja
Penampilan cairan biru entheng
isi padhet 48 ± 2
Viskositas.cps 2000-3000CPS
PH 7.0-8.0
TG -15

Aplikasi
Digunakake kanggo ngasilake lapisan tunggal elastis tinggi komponen bermutu tinggi, lapisan anti banyu akrilik warna-warna, lsp

Kinerja
Elastisitas tinggi, tahan banyu, adhesi, kekuatan, kompatibilitas sing apik karo pigmen

hrth faq


acrylic waterborne polymer emulsion for building waterproofing (3)

High elastic acrylic waterborne polymer emulsion for building waterpr  HD505 (3)

High elastic acrylic waterborne polymer emulsion for building waterpr  HD505 (1)

polymer (2)

polymer (3)

polymer (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita