produk

perekat anti banyu / Bahan anti banyu ruangan / Emulsi polimer banyu-akrilik-akrilik kanggo bangunan anti banyu HD502

katrangan cekak:

Produk iki digunakake kanggo ngasilake lapisan siji komponen anti banyu JS, Lapisan anti banyu sing digawe ijo, ora beracun, ora bahaya lan bebas polusi. Kacepetan pangatusan cepet, nyepetake periode konstruksi; JS anti banyu bisa dadi konstruksi permukaan sing atos, ora butuh lapisan protèktif; Nduweni fungsi resistensi banyu sing dhuwur; Bisa digunakake kanggo lingkungan rendhem suwene; Lapisan anti banyu JS nduweni resistensi penuaan sing kuat, resistensi suhu sing dhuwur lan kurang, resistensi beku lan cair, lan bisa nglindhungi bar baja saka korosi Konstruksi lapisan anti banyu .JS trep, bisa dibangun ing permukaan basa sing udan lan ikatan sing kuwat, bisa kanthi otomatis ndandani, ngatasi kreteg sing apik.


Detail Produk

Tag Produk

Indikator kinerja
Penampilan cairan putih susu
isi padhet 55 ± 2
Viskositas.cps 1000-2000CPS
PH 7.0-8.0
TG -8

Aplikasi
Digunakake ing produksi lapisan tahan banyu JS polimer dempul polim dempul fleksibel

Kinerja
Serbaguna ekstensif, kompatibilitas karo pasir semen, konstruksi

hrth faq


acrylic waterborne polymer emulsion for building waterproofing (3)

High elastic acrylic waterborne polymer emulsion for building waterpr  HD505 (3)

High elastic acrylic waterborne polymer emulsion for building waterpr  HD505 (1)

polymer (2)

polymer (3)

polymer (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita