produk

Bahan baku kanggo cat industri / Cat struktur baja / Bahan baku kanggo cat industri sing ana banyu / emulsi polimer akrilik-akrilik kanggo cat industri sing ana ing banyu HD902

katrangan cekak:

Bahan iki digunakake khusus kanggo cat struktur baja sing ana ing banyu. Iki nduweni sifat adhesi, resistensi korosi, resistensi penuaan lan anti karat antioksidan. Produk iki bebas banyu saka benzena, formaldehida lan zat-zat liyane sing mbebayani kanggo awak manungsa, ora ana generasi gas 4 sing stabil, perlindungan lingkungan lan keamanan。Aditif antiseptik aktif ditambahake ing produk kasebut, nggawe film cat duwe kinerja resistensi asam lan alkali sing apik banget, sing cocog banget kanggo atap lokakarya struktur baja kanthi korosi asam lan alkali serius ing taman industri. Ningkatake resistensi suhu kothak baja sing dhuwur, resistensi UV, anti penuaan kamampuan


Detail Produk

Tag Produk

Indikator kinerja
Penampilan cairan biru entheng
isi padhet 47,0 ± 2
Viskositas.cps 1000-2000CPS
PH 7.0-9.0
TG 20

Aplikasi
Digunakake kanggo ngasilake cat struktur baja baja lan cat tabung baja, adhesi sing kuat, tahan banyu lan tahan srengenge, tahan korosi

Kinerja
Adhesi sing kuat, tahan banyu lan tahan srengenge, tahan korosi

1. Katrangan:
Produk iki nduweni kompatibilitas sing apik karo agen antirust lan pigmen antirust ing proses ngasilake cat industri. Resistensi adhesi sing apik banget kanggo banyu, semprotan uyah lan alkali.

2. Bidang aplikasi:
Digunakake sacara wiyar ing struktur baja industri, mobil, kapal, petrokimia, jembatan lan lapangan liyane, lan kanthi bertahap ngganti cat anti karat minyak tradisional.

3. Packing:
200kg / wesi / plastik plastik.1000 kg / palet.

4: Panyimpenan lan transportasi:
5 ℃ -35 transportation transportasi lan panyimpenan lingkungan.

5. Sampel gratis

6. Panyimpenan lan kemasan
A. Kabeh emulsi / aditif adhedhasar banyu lan ora ana risiko bledosan nalika diangkut.
B. 200 kg / wesi / plastik drum.1000 kg / palet.
C. Kemasan fleksibel sing cocog kanggo kontainer 20 ft iku opsional.
D. Suhu panyimpenan sing disaranake 5-35 ℃ lan wektu panyimpenan 6 wulan. Aja papan ing srengenge langsung utawa dikurangi 0 derajat Celcius.

faq


acrylic polymer emulsion for waterborne industrial paint

tyrene-acrylic polymer emulsion for waterborne industrial paint

Styrene-acrylic polymer emulsion for waterborne industrial paint      HD902 (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita