produk

Bahan baku lem ubin keramik adhedhasar banyu / Kothak keramik adhedhasar banyu bali emulsi polimer HD903

katrangan cekak:

Bahan baku iki digunakake kanggo ngasilake permen karet ubin keramik, selaras karo produk standar nasional, kekuatan ikatan sing kuat, perlindungan lingkungan, ora beracun lan tanpa rasa; Konten tetep ing 50%, bisa langsung dipérang dadi produk lem sing wis ditutupi keramik ; Besmear disikat nganggo jubin keramik utawa marmer, rong jam mengko maneh lem lem keramik munggah ing tembok, kuwat lan tenan ora bisa ngeculake bata, ora bisa nggunakake drum. Tembok ing kabeh kothak keramik kudu dicet mburi kothak keramik kanggo mesthekake yen bata ora tiba.


Detail Produk

Tag Produk

Indikator kinerja
Penampilan cairan putih susu
isi padhet 55,0 ± 2
Viskositas.cps 200-1600CPS
PH 6.0-8.0
TG -5

Aplikasi
Digunakake kanggo produksi kabeh jinis watu, ubin keramik, marmer lan piring permen karet liyane

Kinerja
Digunakake ing produksi kabeh jinis watu, ubin keramik, marmer lan piring permeabilitas permen karet liyane apik, kanthi adhesi lan kekuatan lan kateguhan sing kuat, ngiyatake kekuwatan landasan

1. Katrangan:
Produk iki minangka bahan baku kanggo produksi permen karet ubin, kanthi isi dhuwur, kekuatan perekat Kuat.

2. Bidang aplikasi:
Warung keramik macet

3. Packing:
200kg / wesi / plastik plastik.1000 kg / palet.

4: Panyimpenan lan transportasi:
5 ℃ -35 transportation transportasi lan panyimpenan lingkungan.

5. Sampel gratis 6. Panyimpenan lan pengemasan
A. Kabeh emulsi / aditif adhedhasar banyu lan ora ana risiko bledosan nalika diangkut.
B. 200 kg / wesi / plastik drum.1000 kg / palet.
C. Kemasan fleksibel sing cocog kanggo kontainer 20 ft iku opsional.
D. Suhu panyimpenan sing disaranake 5-35 ℃ lan wektu panyimpenan 6 wulan. Aja papan ing srengenge langsung utawa dikurangi 0 derajat Celcius.

faq


Water-based ceramic tile back coated polymer emulsion     HD903 (3)

Water-based ceramic tile back coated polymer emulsion     HD903 (1)

Water-based ceramic tile back coated polymer emulsion     HD903 (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita