Aditif cat adhedhasar banyu

  • Water-based dispersant  HD1818

    Dispersant adhedhasar banyu HD1818

    Dispersan minangka macem-macem bubuk sing bisa disebar ing pelarut, kanthi prinsip tolak pengisi daya tartamtu utawa efek alangan polimer polimer, saengga kabeh jinis padat suspensi stabil ing pelarut (utawa dispersi). Dispersan minangka agen aktif antar muka sifat sing beda karo oleofilik lan hidrofilik ing molekul. Seragam bisa nyebar partikel padhet lan cair pigmen anorganik lan organik sing angel larut ing cairan.
    Dispersant adhedhasar banyu sing efisien banget lan ramah lingkungan ora gampang kobong lan ora bisa ngrusak, lan bisa larut karo banyu, ora larut ing etanol, aseton, benzena lan pelarut organik liyane. Efek dispersing sing apik banget kanggo kaolin, titanium dioksida, kalsium karbonat, barium sulfat, bubuk talcum, seng oksida, besi oksida kuning lan pigmen liyane, lan uga cocog kanggo nyebarake pigmen campuran.

  • High elastic sealant special waterborne thickener HD1717

    Kandel HD1717 sing luwih kenthel khusus kanggo sealant elastis

    Kandel iki profesional kanggo ngasilake banyu lem elastis tinggi, ora bisa digunakake kanggo produksi lapisan, produk 35% isi padhet, dadi dhukungan kuat kanggo gel, efek pembentuk sing stabil, lan digunakake ing lem elastis tinggi, agen penebal ( beda karo kenthel umume, mundhak sekaligus nambah viskositas konsistensi). Bisa disetel miturut kekarepan miturut konsistensi lem sing seger, trep lan efisien;

  • Water-based wetting agent HD1919

    Agen wetting adhedhasar banyu HD1919

    Agen wetting adhedhasar banyu iki nduweni kemampuan mbukak kanggo kabeh jinis warna lan pangisi. Cocog kanggo kabeh jinis warna utawa bubur campuran ing sistem adhedhasar banyu. Ngartekno bisa nyuda ketegangan permukaan sistem adhedhasar banyu, ningkatake kinerja dispersi macem-macem dispersan, lan mbantu ngilangi pinhole (fisheye). Pangembangan warna sing apik , kanthi efektif bisa nyuda sistem warna ngambang, fénoména kembang, nambah kinclong; Bisa digunakake bebarengan karo macem-macem agen pembuangan adhedhasar banyu lan penyebar, lan nduweni kinerja campuran sing apik. Ngartekno bisa nambah kompatibilitas emulsi polimer adhedhasar banyu menyang bubuk sing ngemot ion logam polyvalen lan nyegah demulsifikasi.