Warta Perusahaan

Warta Perusahaan

  • Napa produk kimia mundhak ing rega papan

    Mitra cilik sing nggatekake sektor kimia mesthine kudu ngerti bubar manawa industri kimia nyebabake kenaikan rega sing kuwat. Apa faktor realistis sing nyebabake kenaikan rega? (1) Saka sisih panjaluk: industri kimia minangka industri proklik, ing pasca-epidemi ...
    Waca liyane
  • Bidang aplikasi lapisan mburi keramik digawe kanthi cepet

    Kanggo ngiyatake adhesi mortir semen sajrone peletakan ubin, Industri dekorasi kabeh nanging, untung, pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, tim riset lan pangembangan profesional, yaiku mburi lem ubin supaya industri dekorasi luwih akeh nyingkirake bata, bata, duwe ...
    Waca liyane
  • Apa isi padhet sing dhuwur? Emulsi polimer banyu sing padhet sing dhuwur bakal dadi arus utama pasar

    "Tingkat konten padhet adhesif adhedhasar banyu langsung mengaruhi properti konstruksi, wektu pangatusan, efek ikatan awal lan kekuatan ikatan saka adesif banyu. Saiki, isi padhet emulsi adesif adhedhasar banyu sing umume digunakake ing pasar yaiku umume 50% ~ 55%. Ing ...
    Waca liyane
  • Apa sing kudu dadi proses konstruksi ubin tembok eksternal?

    Tembok eksterior kudu kena angin lan srengenge, sing bisa ngukur hawa hawa permen karet. Mula, konstruksi tembok njaba kudu dibutuhake kanthi tenanan. Dina iki, kita bakal sinau babagan proses teknologi konstruksi tembok eksterior. Pertama, kita ngresiki tembok ing gra ...
    Waca liyane