warta

Tembok eksterior kudu kena angin lan srengenge, sing bisa ngukur hawa hawa permen karet. Mula, konstruksi tembok njaba kudu dibutuhake kanthi tenanan. Dina iki, kita bakal sinau babagan proses teknologi konstruksi tembok eksterior. Pisanan, kita ngresiki tembok ing level oyot, tembok eksterior umume kanggo masalah ing oyot munggah oyot, bisa uga wedhi sing serius, mula kita kudu miturut kondhisi sing kurang ing level oyot kanggo ngresiki konstruksi, sawise nyapu bledug pisanan nggunakake emulsi JW301-20 alkali tahan alkali kanggo konstruksi, losyen iki minangka suhu sing ditanduri tekan 23 c, yaiku atose emulsi dhuwur. Miturut syarat-syarat perawatan lumahing dhasar, emulsi dicampur karo banyu. Rasio bubuk karo banyu yaiku 1: 4, lan rasio wedhi karo pasir kira-kira 1: 2,5. Sawise permukaan dhasar diproses, permukaan dasar garing banget, loro, banjur ing sisih mburi ubin keramik kanggo sikat sikat permen karet, kanthi permen karet sikat rol menyang lapisan ubin keramik sing tipis, kayata garing! Sikat lan tempel! !! Telung, lan mortir semen, iki minangka salah sawijining tautan sing paling penting, umume master konstruksi sing berpengalaman ora bakal dadi masalah, amarga proporsi mortir semen wis jelas, amarga derajat campuran mortir semen uga pangerten, sawise nyampur mortir semen, langsung nganggo sikat besmear ing ndhuwur lem mburi jubin keramik, dipateni. Papat, sing terakhir ana ing tembok, kothak ing tembok, kanthi palu kulit cilik, malah gentheng kothak kanggo nggayuh keseimbangan horisontal! Dhukungan jubin nganggo obyek utawa rak sing atos nganti kelembapan semen menguap. Papat poin ing ndhuwur yaiku proses konstruksi permen karet keramik, lan priksa rincian!


Wektu kiriman: Mei-19-2021