Emulsifier sekunder

  • emulsifying agent M31

    agen emulsif M31

    Emulsifier minangka jinis zat sing bisa nggawe campuran loro utawa luwih komponen sing ora bisa diluncurake dadi emulsi stabil. Prinsip aksine yaiku sajrone proses emulsi, fase sing kasebar ing bentuk tetesan (mikron) sing kasebar ing fase terus-terusan. nyuda ketegangan antarmuka saben komponen ing sistem campuran, lan permukaan droplet kanggo mbentuk film padat utawa amarga muatan emulsifier diwenehake ing formasi lapisan droplet listrik kaping pindho, nyegah tetesan nglumpuk, lan njaga seragam emulsi. Saka sudut pandang fase, emulsi isih heterogen. Fase sing kasebar ing emulsi bisa dadi fase banyu utawa fase minyak, umume fase minyak. Fase terus yaiku minyak utawa banyu, lan umume yaiku banyu. Pengemulsi minangka surfaktan kanthi klompok hidrofilik lan klompok lipofilik ing molekul. Kanggo nyebut sifat hidrofilik utawa lipofilik emulsifier, "nilai keseimbangan lipofilik hidrofilik ( Nilai HLB) ”biasane digunakake. Nilai HLB sing luwih sithik, sipat emulsi lipofilik luwih kuwat. Kosok baline, luwih dhuwur nilai HLB, luwih kuat hidrofilisitas. Macem-macem emulsi duwe nilai HLB sing beda. Kanggo entuk emulsi sing stabil, emulifier sing cocog kudu dipilih

  • emulsifying agent  M30/A-102W

    agen emulsif M30 / A-102W

    Emulsifier minangka jinis zat sing bisa nggawe campuran loro utawa luwih komponen sing ora bisa diluncurake dadi emulsi stabil. Prinsip aksine yaiku sajrone proses emulsi, fase sing kasebar ing bentuk tetesan (mikron) sing kasebar ing fase terus-terusan. nyuda ketegangan antarmuka saben komponen ing sistem campuran, lan permukaan droplet kanggo mbentuk film padat utawa amarga muatan emulsifier diwenehake ing formasi lapisan droplet listrik kaping pindho, nyegah tetesan nglumpuk, lan njaga seragam emulsi. Saka sudut pandang fase, emulsi isih heterogen. Fase sing kasebar ing emulsi bisa dadi fase banyu utawa fase minyak, umume fase minyak. Fase terus yaiku minyak utawa banyu, lan umume yaiku banyu. Pengemulsi minangka surfaktan kanthi klompok hidrofilik lan klompok lipofilik ing molekul. Kanggo nyebut sifat hidrofilik utawa lipofilik emulsifier, "nilai keseimbangan lipofilik hidrofilik ( Nilai HLB) ”biasane digunakake. Nilai HLB sing luwih sithik, sipat emulsi lipofilik luwih kuwat. Kosok baline, luwih dhuwur nilai HLB, luwih kuat hidrofilisitas. Macem-macem emulsi duwe nilai HLB sing beda. Kanggo entuk emulsi sing stabil, emulifier sing cocog kudu dipilih.