produk

stabilisator lemah / depressor bledug-geni / agen solidifikasi pasir / Pasir adhedhasar banyu - agen emulsi polimer HD904

katrangan cekak:

Bahan baku iki khusus kanggo produksi agen mbenakake pasir adhedhasar banyu. Bahan baku bisa langsung dipasang dadi produk rampung agen pembetasan pasir. Trep lan cepet; agent Agen mbenerake wedhi minangka produk larut banyu kanthi permeabilitas dhuwur. Dirancang kanggo lantai beton sing ana amarga kurang konstruksi, tahan aus, kurang kekuwatan, lan ngasilake pasir. Semprotake langsung ing lapisan permukaan beton, nembus menyang interior konkrit, aktifake reaksi hidrasi semen, banjur tingkatake tekanan banyu beton, kekuatan, ningkatake resistensi beton Tekanan lan tahan aus. Gampang digunakake, lan ora mengaruhi panggunaan lantai asli. Sing bisa langsung disemprot uga bisa nambah banyu sawise nyemprot.


Detail Produk

Tag Produk

Indikator kinerja
Penampilan cairan putih susu
isi padhet 46,0 ± 2
Viskositas.cps 3000-7000CPS
PH 7.5-8.5
TG 18

Aplikasi
Agen mbenakake pasir, penetrasi padat sing kuat

Kinerja
Kekuwatan dhuwur, kekuatan permeabel lan kohesi sing kuat, antifouling, anti-jamur, anti-permeabilitas kaping pindho

1. Nggambarake
Emulsi polimer stabilisasi lemah HD904 digunakake kanggo pengerasan lemah. Lemah disemprotake karo pengeras, diaduk lan dipaduk karo roller dalan kanggo mbentuk dalan sing angel banget kanggo mlaku-mlaku lan lalu lintas kendaraan. Sifat-sifat emulsi polimer mengaruhi kekuwatan, tahan banyu, tahan tahan lan tahan tuwa ing dalan.

2. Fungsi lan kaluwihan utama
VOC sedheng.
B. Ora ana ambune

3. Atribut khas

4. Aplikasi kasebut
Kontrol bledug
• tambang
• Tambang (utamane batu bara)
• inventaris
• TPA
• Dalan sing durung diaspal
• Transportasi bahan / mineral • Dalan pertanian
• Operasi militer
• Situs konstruksi
• Stabiliser parkir
• Kontrol erosi lereng
Helikopter lan stabilisasi landasan pacu

5. Resep khas
Hubungi sales kanggo informasi formula utawa pabrik OEM. Kita duwe tim riset lan pangembangan sing bisa ngembangake produk eksklusif miturut sarat unik sampeyan.

6. Panyimpenan lan paket
A. Kabeh emulsi / aditif adhedhasar banyu lan ora ana risiko bledosan nalika diangkut.
B. 200 kg / wesi / plastik drum.1000 kg / palet.
C. Kemasan fleksibel sing cocog kanggo kontainer 20 ft iku opsional.
D. Suhu panyimpenan sing disaranake 5-35 ℃ lan wektu panyimpenan 6 wulan. Aja papan ing srengenge langsung utawa dikurangi 0 derajat Celcius.

faq


based sand - fixing agent polymer emulsion (3)

based sand - fixing agent polymer emulsion (4)

based sand - fixing agent polymer emulsion (1)

based sand - fixing agent polymer emulsion (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita