Kabar

  • Panggunaan khusus saka dispersants

    Dispersants uga surfaktan.Ana jinis anionik, kationik, nonionik, amphoter lan polimer.Jinis anionik digunakake akeh.Agen dispersing cocok kanggo bubuk utawa caking sing rentan kanggo kelembapan lan bisa ditambahake kanggo ngeculake lan nyegah caking kanthi efektif tanpa mengaruhi ...
    Waca liyane
  • Pentinge nggunakake thickener sing bener kanggo lapisan banyu lan sawetara pelajaran sing disinaoni

    Minangka viskositas resin basis banyu banget kurang, iku ora bisa nyukupi kabutuhan panyimpenan lan kinerja construction saka lapisan, supaya iku perlu kanggo nggunakake thickener cocok kanggo nyetel viskositas lapisan adhedhasar banyu kanggo negara bener.Ana macem-macem jinis thickeners.Nalika milih ...
    Waca liyane
  • Cara milih agen wetting substrat kanggo cat banyu?

    Ing cat banyu basis, emulsions, thickeners, dispersants, solvents, agen gawe tingkat bisa ngurangi tension lumahing saka Paint, lan nalika abang iki ora cukup, sampeyan bisa milih agen wetting landasan.Elinga yen pilihan agen wetting substrat sing apik bisa nambah leveling ...
    Waca liyane
  • Agen wetting

    Fungsi wetting agent kanggo nggawe bahan padhet luwih gampang dibasahi banyu.Kanthi nyuda tegangan permukaan utawa tension antarmuka, banyu bisa nggedhekake permukaan bahan padhet utawa nembus menyang permukaan, supaya bahan padhet udan.Wetting agent minangka surfaktan sing bisa nggawe ...
    Waca liyane
  • dispersant

    Dispersant minangka agen aktif antarmuka kanthi rong sifat lipofilisitas lan hidrofilik ing molekul kasebut.Dispersi nuduhake campuran sing dibentuk saka dispersi siji zat (utawa sawetara zat) menyang zat liyane ing wangun partikel.Dispersant bisa unifo...
    Waca liyane
  • Agen penebalan

    thickener industri minangka bahan mentah sing diresiki lan diowahi.Bisa nambah kinerja tahan panas, tahan nyandhang, pengawetan panas, anti-tuwa lan tumindak kimia liyane saka produk, lan nduweni kemampuan penebalan lan kemampuan suspensi sing apik.Kajaba iku, uga duwe g ...
    Waca liyane
  • Apa jinis cat industri adhedhasar banyu?

    Cat industri adhedhasar banyu utamane nggunakake banyu minangka pengencer.Boten kados cat adhedhasar lenga, cat industri adhedhasar banyu ditondoi kanthi ora mbutuhake pelarut kayata agen curing lan thinner.Amarga lapisan industri adhedhasar banyu ora gampang kobong lan mbledhos, sehat lan ijo, lan kurang ...
    Waca liyane
  • Apa bedane cat banyu lan cat baking?

    Akeh pamilik sing ora apik ing dekorasi ora ngerti akeh babagan bagean cat.Dheweke mung ngerti yen primer digunakake kanggo primer lan topcoat digunakake kanggo pambangunan permukaan sing dicet.Nanging aku ora ngerti ana cat banyu lan cat baking, apa bedane ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara ngatasi masalah peeling cat sawise nyemprotake cat adhedhasar banyu?

    Ing industri produksi industri nyemprot, jinis produk lembaran sing dicet dipérang dadi bahan plastik lan logam.Kanggo entuk permukaan sing disemprot sing luwih apik kanggo ngatasi efek sing nyata, lapisan cat kudu diikat kanthi kuat ing lembaran kasebut.Biasane sawise spesifik ...
    Waca liyane
  • Kinerja cat industri adhedhasar banyu lan syarat konstruksi

    Saiki kabeh negara sregep mromosikake cat industri berbasis banyu, mula kepiye kinerja cat industri adhedhasar banyu?Bisa ngganti cat industri basis lenga tradisional?1. pangayoman lingkungan.Alasan kenapa cat berbasis banyu akeh disaranake ...
    Waca liyane
  • Cara milih lotion anti banyu sing apik?

    Tahan banyu: Minangka emulsi anti banyu, tahan banyu minangka sing paling dhasar lan paling penting.Umumé, emulsions karo resistance banyu apik bisa njaga film Paint transparent lan ora gampang kanggo softened sanajan wis direndhem ing banyu kanggo dangu.Miturut tampilan fisik normal ...
    Waca liyane
  • Cacat cat banyu Bedane antarane cat banyu lan cat

    Cacat cat banyu Bedane antarane cat banyu lan cat

    Kanggo nglukis tembok, sampeyan kudu milih jinis cat lan cat banyu.Saben wong duwe kaluwihan lan ciri dhewe.Mulane, kita bakal mutusake miturut karakteristik fungsional nalika milih.Nanging, pisanan kabeh, kita kudu saben wong kanggo ndeleng kerugian ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2