Produk

  • Raw material for industrial paint/Steel structure paint/Raw material for waterborne industrial paint/Styrene-acrylic polymer emulsion for waterborne industrial paint HD902

    Bahan baku kanggo cat industri / Cat struktur baja / Bahan baku kanggo cat industri sing ana banyu / emulsi polimer akrilik-akrilik kanggo cat industri sing ana ing banyu HD902

    Bahan iki digunakake khusus kanggo cat struktur baja sing ana ing banyu. Iki nduweni sifat adhesi, resistensi korosi, resistensi penuaan lan anti karat antioksidan. Produk iki bebas banyu saka benzena, formaldehida lan zat-zat liyane sing mbebayani kanggo awak manungsa, ora ana generasi gas 4 sing stabil, perlindungan lingkungan lan keamanan。Aditif antiseptik aktif ditambahake ing produk kasebut, nggawe film cat duwe kinerja resistensi asam lan alkali sing apik banget, sing cocog banget kanggo atap lokakarya struktur baja kanthi korosi asam lan alkali serius ing taman industri. Ningkatake resistensi suhu kothak baja sing dhuwur, resistensi UV, anti penuaan kamampuan

  • soil stabilizer/fireproofing dust-depressor/sand solidification agent/Water – based sand – fixing agent polymer emulsion HD904

    stabilisator lemah / depressor bledug-geni / agen solidifikasi pasir / Pasir adhedhasar banyu - agen emulsi polimer HD904

    Bahan baku iki khusus kanggo produksi agen mbenakake pasir adhedhasar banyu. Bahan baku bisa langsung dipasang dadi produk rampung agen pembetasan pasir. Trep lan cepet; agent Agen mbenerake wedhi minangka produk larut banyu kanthi permeabilitas dhuwur. Dirancang kanggo lantai beton sing ana amarga kurang konstruksi, tahan aus, kurang kekuwatan, lan ngasilake pasir. Semprotake langsung ing lapisan permukaan beton, nembus menyang interior konkrit, aktifake reaksi hidrasi semen, banjur tingkatake tekanan banyu beton, kekuatan, ningkatake resistensi beton Tekanan lan tahan aus. Gampang digunakake, lan ora mengaruhi panggunaan lantai asli. Sing bisa langsung disemprot uga bisa nambah banyu sawise nyemprot.

  • Water-based ceramic tile glue raw materials/Water-based ceramic tile back coated polymer emulsion HD903

    Bahan baku lem ubin keramik adhedhasar banyu / Kothak keramik adhedhasar banyu bali emulsi polimer HD903

    Bahan baku iki digunakake kanggo ngasilake permen karet ubin keramik, selaras karo produk standar nasional, kekuatan ikatan sing kuat, perlindungan lingkungan, ora beracun lan tanpa rasa; Konten tetep ing 50%, bisa langsung dipérang dadi produk lem sing wis ditutupi keramik ; Besmear disikat nganggo jubin keramik utawa marmer, rong jam mengko maneh lem lem keramik munggah ing tembok, kuwat lan tenan ora bisa ngeculake bata, ora bisa nggunakake drum. Tembok ing kabeh kothak keramik kudu dicet mburi kothak keramik kanggo mesthekake yen bata ora tiba.

  • High elastic sealant/Acrylic high elastic waterborne polymer emulsion for sealant HD306

    Seal elastis tinggi / Emulsi polimer banyu elastis dhuwur kanggo sealant HD306

    Plate murah China Plate, Plate Polymer, Minangka pabrik sing berpengalaman, kita uga nampa pesenan sing disesuaikan lan nggawe padha karo gambar utawa sampel sing spesifikasi spesifikasi lan desain desain pelanggan. Tujuan utama perusahaan yaiku nduwe memori sing memuaskan kanggo kabeh pelanggan, lan nggawe hubungan bisnis win-win jangka panjang. Kanggo informasi luwih lengkap, elinga hubungi kita. Lan seneng banget sampeyan yen sampeyan pengin rapat ing kantor.

  • Waterborne high elastic sealant/Caulking glue raw material/Acrylic high elastic waterborne polymer emulsion for sealant HD302

    Seal elastis tinggi ing banyu / Caulking lem bahan baku / Emulsi polimer banyu elastis tinggi kanggo sealant HD302

    Bahan baku digunakake kanggo produksi segel banyu akrilik kanggo ngisi sendi njero ruangan. Sealing bangunan minangka segel bangunan tempel sing kasusun saka adesif dasar, pengisi, agen obat lan aditif liyane. Sawise pengaruh, lebokake dadi bahan karet elastis lan ikatan karo basis bangunan Bahan kasebut nduweni peran sealing, anti banyu lan anti bocor, lan umume digunakake kanggo panyegelan bangunan. Minangka adesif bangunan, beda banget karo adesif bangunan liyane kayata lem bentuk lan aplikasi. Perekat bangunan liyane umume cair lan umume digunakake kanggo ikatan lan nemplek bahan dekorasi bangunan tanpa efek panyegelan. Amarga rega karet silikon sing larang, digunakake kanggo ngisi njero ruangan, sing nambah biaya teknik. Jinis iki bisa diganti kanthi lengkap kanggo nyuda biaya. Rega segel iki beda-beda miturut sarat biji sing beda-beda. Nduwe ciri tahan banyu, tahan suhu sithik, adhesi kuat, lem seger, strip adesif alus lan alus

  • Waterborne sealant/Beauty edge collecting glue raw material/Acrylic high elastic waterborne polymer emulsion for sealant     HD301

    Sealing banyu / Edge kecantikan nglumpukake bahan baku lem / Emulsi polimer banyu elastis tinggi kanggo sealant HD301

    Kanthi manajemen sing luar biasa, kemampuan teknis sing kuat lan prosedur prentah sing ketat, kita bakal luwih cepet nyedhiyakake kanggo para pembeli kanthi kualitas tinggi, biaya sing cukup lan layanan sing luar biasa. Kita target supaya bisa dianggep minangka salah sawijining mitra sing paling dipercaya lan entuk kesenengan kanggo Plag Plasma Water Washout China kanggo Mesin Stamping Foil Panas, dandan sing ora ana enteke lan ngupayakake kekurangan 0% minangka rong kabijakan kualitas apik utama. Yen sampeyan butuh apa-apa, aja ragu-ragu nelpon kita.

  • High elastic waterproof coating/High elastic acrylic waterborne polymer emulsion for building waterpr  HD505

    Lapisan anti banyu elastis tinggi / Emulsi polimer banyu akrilik elastis dhuwur kanggo mbangun waterpr HD505

    Bahan iki digunakake khusus kanggo produksi lapisan anti banyu elastis. Elastisitas tinggi, bisa memenuhi getaran bangunan sing rada entheng, lan bisa nutupi ekspansi termal lan kontraksi adhem, retak, rendhem lan sebab-sebab liyane sing kurang saka 8mm retak; Bisa langsung dibangun ing lumahing teles, winates ing pojokan lan bocor ing pipa; Adhesi sing kuat, bahan aktif ing lapisan bisa nembus menyang permukaan dasar semen pori-pori, retak mikro lan reaksi, lan substrat digabungake dadi lapisan lapisan tahan banyu kompak kristal; Perlindhungan lingkungan, ora beracun, ora bahaya, bisa langsung digunakake ing teknik banyu ngombe; resistensi asam, resistensi alkali, resistensi suhu dhuwur, kanthi resistensi penuaan sing apik lan resistansi korosi sing apik, bisa digunakake ing njobo , tahan cuaca sing apik.

  • high elastic color waterproof coating/High elastic acrylic waterborne polymer emulsion for building waterpr  HD503

    warna elastis dhuwur lapisan anti banyu / Emulsi polimer banyu akrilik elastis dhuwur kanggo mbangun waterpr HD503

    Bahan iki digunakake khusus kanggo produksi lapisan anti banyu elastis. Elastisitas tinggi, bisa memenuhi getaran bangunan sing rada entheng, lan bisa nutupi ekspansi termal lan kontraksi adhem, retak, rendhem lan sebab-sebab liyane sing kurang saka 8mm retak; Bisa langsung dibangun ing lumahing teles, winates ing pojokan lan bocor ing pipa; Adhesi sing kuat, bahan aktif ing lapisan bisa nembus menyang permukaan dasar semen pori-pori, retak mikro lan reaksi, lan substrat digabungake dadi lapisan lapisan tahan banyu kompak kristal; Perlindhungan lingkungan, ora beracun, ora bahaya, bisa langsung digunakake ing teknik banyu ngombe; resistensi asam, resistensi alkali, resistensi suhu dhuwur, kanthi resistensi penuaan sing apik lan resistansi korosi sing apik, bisa digunakake ing njobo , tahan cuaca sing apik.

  • Waterproof coating material/Indoor waterproof coating/Styrene-acrylic waterborne polymer emulsion for building waterproofing HD501

    Bahan lapisan anti banyu / Lapisan tahan banyu njero ruangan / emulsi polimer banyu-akrilik akrilik kanggo bangunan anti banyu HD501

    Produk iki digunakake kanggo ngasilake lapisan siji komponen anti banyu JS, Lapisan anti banyu sing digawe ijo, ora beracun, ora bahaya lan bebas polusi. Kacepetan pangatusan cepet, nyepetake periode konstruksi; JS anti banyu bisa dadi konstruksi permukaan sing atos, ora butuh lapisan protèktif; Nduweni fungsi resistensi banyu sing dhuwur; Bisa digunakake kanggo lingkungan rendhem suwene; Lapisan anti banyu JS nduweni resistensi penuaan sing kuat, resistensi suhu sing dhuwur lan kurang, resistensi beku lan cair, lan bisa nglindhungi bar baja saka korosi Konstruksi lapisan anti banyu .JS trep, bisa dibangun ing permukaan basa sing udan lan ikatan sing kuwat, bisa kanthi otomatis ndandani, ngatasi kreteg sing apik.

  • exterior wall paint/Raw material for exterior wall paint/Styrene-acrylic emulsion for building exterior stone paint HD604

    cat tembok eksterior / Bahan baku kanggo cat tembok eksterior / emulsi akrilik-akrilik kanggo bangunan cat watu eksterior HD604

    Organisasi kita negesake administrasi, pengenalan personel sing berbakat, lan uga pambangunan bangunan tim, kanthi upaya kanggo ningkatake kesadaran standar lan tanggung jawab anggota pekerja. Bisnis kanthi sukses entuk Sertifikasi IS9001 lan Sertifikasi CE Eropa Harga Grosir China Resin Akrilik Berbasis Air Langsung Langsung kanggo Perekat Tekstil, Kita bakal nampani kabeh klien ing industri ing omah lan ing luar negeri kanggo kerja sama, lan nggawe padhang mbesuk bareng.

  • Raw material for building interior wall coating/building coating/Styrene-acrylic aqueous polymer emulsion for exterior and interior latex paint HD601

    Bahan baku kanggo bangunan tembok interior / lapisan bangunan / emulsi polimer berair akrilik-akrilik kanggo cat lateks eksterior lan interior HD601

    Produk iki digunakake kanggo produksi cat lateks。 Cat lateks umume diarani lapisan lateks. Cat lateks minangka lapisan sing bisa dibuwang banyu, didhasarake karo emulsi polimer akrilik, digawe saka tambalan lemah lan buyar lan nambahake agen aditif liyane. Umume digunakake kanggo dekorasi tembok bangunan interior lan eksterior. Yen dibandhingake karo cat tembok tradisional, cat lateks duwe akeh kaluwihan, kayata bisa diencerke karo banyu, ambune ora sithik, isi VOC kurang, gampang disikat, dikeringake kanthi cepet, banyu sing apik lan resistensi scrubbing saka film cat.

  • High quality waterborne sealant/Raw material for MS glue/Raw material for silicone sealant/Acrylic high elastic waterborne polymer emulsion for sealant HD308

    Seal bawaan banyu / bahan baku kanggo lem MS / bahan baku kanggo sealant silikon / Emulsi polimer banyu elastis akrilik tinggi kanggo sealant HD308

    Bahan baku iki digunakake kanggo ngasilake segel modifikasi silane kelas dhuwur. Yen isi karet silikon ana 26 poin utawa ngisor 26 poin, bisa diganti nganggo segel sing diproduksi dening bahan baku iki. Kinerja lan karakteristik spesifik sing padha, kanggo memenuhi persyaratan jaminan kualitas. Karo ciri khas sing kuat adhesi lan kacepetan pangatusan cepet