warta

Mitra cilik sing nggatekake sektor kimia mesthine kudu ngerti bubar manawa industri kimia nyebabake kenaikan rega sing kuwat. Apa faktor realistis sing nyebabake kenaikan rega?

(1) Saka sisih panjaluk: industri kimia minangka industri proklikik, ing jaman pasca-epidemi, kanthi kerja lengkap lan produksi kabeh industri, ekonomi makro China pulih kanthi lengkap, industri kimia uga makmur banget, mula ndorong tuwuhing bahan baku hulu kayata serat ruji kental, spandeks, etilen glikol, MDI, lsp. [Industri proklikis nuduhake industri sing beroperasi karo siklus ekonomi. Nalika ekonomi saya maju, industri bisa ngasilake bathi sing apik, lan nalika ekonomi depresi, bathi industri uga depresi. Keuntungan industri saya owah miturut siklus ekonomi.

(2) Ing sisih pasokan, kenaikan rega bisa uga dipengaruhi dening hawa adhem sing ekstrem ing AS: AS kena rong mantera kadhemen ekstrem ing sawetara dina kepungkur, lan rega minyak didorong dening warta produksi minyak, gas, pamrosesan lan perdagangan ing negara energi Texas wis parah banget. Ora mung pengaruh sing gedhe ing industri minyak lan gas AS, nanging sawetara lapangan lan kilang sing ditutup bakal mbutuhake wektu luwih suwe kanggo pulih.

(3) Saka perspektif industri, produksi lan pasokan bahan baku produk kimia umume dikendali dening perusahaan terkemuka kanthi alangan dhuwur mlebu. Rintangan sing dhuwur kanggo mlebu industri nglindhungi perusahaan ing industri, saengga ana kenaikan rega bahan baku sing akeh banget. Kajaba iku, tenaga tawar perusahaan tengah lan hilir ora kuwat, saengga ora bisa mbentuk pasukan gabungan sing efektif kanggo matesi kenaikan rega.

(4) Sawise pulih setaun, rega minyak internasional bali dadi paling dhuwur $ 65 / BBL, lan regane bakal mundhak luwih cepet lan luwih cepet amarga inventaris sing luwih murah lan biaya marginal sing luwih dhuwur kanggo miwiti maneh kegiatan produksi hulu.


Wektu kiriman: Mei-19-2021