warta

"Tingkat isi padat saka adesif adhedhasar banyu langsung mengaruhi properti konstruksi, wektu pangatusan, efek ikatan awal lan kekuatan ikatan saka adesif banyu. Saiki, isi padhet emulsi adesif adhedhasar banyu sing umume digunakake ing pasar yaiku umume 50% ~ 55%. Ing perekat kemasan kertas, lem kanthi isi padhet dhuwur ing kahanan formula sing padha luwih apik nalika adhesi awal, posisi cepet, lan jumlah lem sing padha amarga kandungan zat efektif sing akeh, mula ikatan kasebut Efek iki apik. Keuntungan kasebut utamane kabukten ing formulasi total perekat automaton. Ing lem lantai PVC utawa lem ubin keramik, lem kanthi isi padhet dhuwur luwih lengkap amarga film kasebut, sing luwih cocog kanggo ikatan permukaan kasar Sanalika, produk kanthi konten padhet sing dhuwur, nyipta film cepet, cepet ngobati, nambah efisiensi konstruksi. Sajrone rong taun kepungkur, kimia motian wis setya sintesis sistem emulsi kanthi isi padhet sing dhuwur. Saiki, kita wis sukses nggawe produksi formulasi perekat banyu kanthi isi padhet 65% ~ 70% lan viskositas 500 ~ 2000%.


Wektu kiriman: Mei-19-2021