warta

Kanggo ngiyatake adhesi mortir semen sajrone peletakan ubin, Industri dekorasi kabeh nanging, untung, pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, tim riset lan pangembangan profesional, yaiku mburi lem ubin supaya industri dekorasi luwih akeh nyingkirake bata, bata, ora nate mikir produk cilik kanggo ngatasi masalah gedhe kanggo industri dekorasi, uga bisa nggawe pelanggan luwih gampang, ing lapangan kabeh aplikasi, manawa sampeyan tetep kothak keramik, bo ngganti bata, gelas marseilleGrams, utawa ubin marmer, produk iki bisa ditrapake kanggo ngatasi emulsi lem maneh ubin yaiku kombinasi bahan sing digunakake ing semen lan lesung, kurang dosis, nyuda biaya proyek, nambah kualitas masalah teknik, saiki apa klambi omah iki, utawa konstruksi, utawa proyek rekayasa lanskap kayata akeh sing tuku lem maneh keramik, katon ing taun-taun pungkasan lsion ing kabeh pasar luwih akeh, kacepetan pangembangane luwih cepet lan luwih cepet.


Wektu kiriman: Mei-19-2021