produk

Kandel HD1717 sing luwih kenthel khusus kanggo sealant elastis

katrangan cekak:

Kandel iki profesional kanggo ngasilake banyu lem elastis tinggi, ora bisa digunakake kanggo produksi lapisan, produk 35% isi padhet, dadi dhukungan kuat kanggo gel, efek pembentuk sing stabil, lan digunakake ing lem elastis tinggi, agen penebal ( beda karo kenthel umume, mundhak sekaligus nambah viskositas konsistensi). Bisa disetel miturut kekarepan miturut konsistensi lem sing seger, trep lan efisien;


Detail Produk

Tag Produk

Tujuan utama kita yaiku nyedhiyakake hubungan bisnis cilik sing serius lan tanggung jawab, menehi perhatian khusus kanggo kabeh pabrik kanggo Outlet pabrik kanggo Aditif Cair Cair Kuning Cahaya untuk Cat Warna ing Tembok, Saiki kita wis duwe fasilitas manufaktur kanthi luwih akeh saka 100 tenaga kerja. Supaya kita bisa njamin wektu cendhak lan jaminan kualitas paling dhuwur.

Factory outlet kanggo China Sodium Polyacrylate Dispersant, Aqueous Dispersant, Kita uga nyedhiyakake layanan OEM sing cocog karo kabutuhan lan kebutuhan spesifik sampeyan. Kanthi tim insinyur sing kuwat ing desain lan pangembangan selang, kita ngurmati saben kesempatan kanggo nawakake barang paling apik kanggo para pelanggan.

Indikator kinerja
Penampilan putih susu
isi padhet 35 ± 2
Viskositas.cps 95KU ± 5
PH 2.0-4.0

Aplikasi
Digunakake kanggo nutupi, segel, cat banyu lan aditif liyane

Kinerja
Dhuwur viskositas, papat musim stabil

1. Katrangan:
Agen nglukis minangka bahan polimer fungsional anyar, umume digunakake kanggo ningkatake viskositas utawa konsistensi produk, kanthi dosis cilik, penebalan sing jelas, gampang digunakake lan liya-liyane.

2. Bidang aplikasi:
Iki digunakake akeh ing farmasi, nyetak lan pewarnaan, kosmetik, aditif panganan, ekstraksi minyak, nggawe kertas, ngolah kulit lan industri liyane.

3. Panyimpenan lan kemasan:
A. Kabeh emulsi / aditif adhedhasar banyu lan ora ana risiko bledosan nalika diangkut.
B. 200 kg / wesi / plastik drum.1000 kg / palet.
C. Kemasan fleksibel sing cocog kanggo kontainer 20 ft iku opsional.
D. Produk iki kudu disimpen ing lingkungan sing adhem lan garing, aja nganti udan lan udan. Suhu panyimpenan 5 ~ 40 ℃, lan periode panyimpenan udakara 12 wulan.

faq


High elastic sealant special waterborne thickener HD1717 (3)

High elastic sealant special waterborne thickener HD1717 (1)

High elastic sealant special waterborne thickener HD1717 (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori