produk

Cat industri / cat industri adhedhasar kualitas banyu

katrangan cekak:

Cat industri adhedhasar banyu, perlindungan lingkungan adhedhasar banyu, gampang mbakar lan mbledhos, tahan tahan korosi asam lan alkali, anti-tuwa warna kuning, tahan banyu, permukaan sing ditutupi anti-penuaan, njaga warna tahan lama, tahan tuwa lapisan permukaan sing kuwat , radiation anti-ultraviolet, suhu lumahing 60-80 derajat tanpa istimewane, suhu kurang 40 derajat ing ngisor nol tanpa istimewane, lepuh 7 * 24 jam tanpa istimewane, Kanthi efektif nyepetake umur layanan 6-10 taun. Bisa nyemprotake kabeh jinis bangunan permukaan, tembok, tembok semen, bata, watu, kaca, plastik, piring plastik aluminium lan kabeh jinis dekorasi lan perlindungan lumahing logam


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi
Digunakake kanggo lapisan lapisan struktur baja, pipa baja lan mesin konstruksi

Kinerja
Anticorrosive, anti banyu lan bukti karat

1. Katrangan:
Cat industri ing banyu biasane digunakake minangka bahan pengencer banyu, Iki minangka jinis lapisan anti-korosi antijamur perlindungan lingkungan sing beda karo cat industri berminyak tanpa ngobati agen utawa pelarut cair. Cat industri adhedhasar banyu umume digunakake ing Jembatan, struktur baja , kapal, elektromekanik, baja lan sapanunggalane. Amarga penghematan energi, perlindungan lingkungan, ora bakal nyebabake cilaka lan polusi tumrap awak manungsa lan lingkungan, mula disenengi para pangguna, yaiku arah pembangunan industri lukisan saiki. uga minangka alternatif kanggo cat berminyak.

2. Kinerja lan ciri:
(a) cat antirust banyu, ora beracun, tanpa rasa, bebas polusi, tanpa gawe piala kanggo kesehatan manungsa, Pancen entuk perlindungan lingkungan ijo.
(b) Cat anti karat sing ana ing banyu, ora gampang kobong lan ora bisa mbledhos, gampang diangkut.
(c) Cat antirust sing ana ing banyu, diencerke karo banyu keran, alat konstruksi, peralatan, kontainer uga di resiki nganggo banyu keran, nyuda biaya lukisan.
(d) cat banyu antirust banyu, wektu pangatusan cepet, ningkatake efisiensi kerja, nyuda biaya tenaga kerja. Cakupan aplikasi: mobil, kapal, pigura, manufaktur mesin, kontainer, sepur, jembatan, ketel, struktur baja lan industri liyane.

3. Bidang aplikasi:
Iki digunakake ing struktur baja, penyemprotan mekanik, renovasi kothak warna, cat antirust lan industri liyane.

4. Panyimpenan lan kemasan:
A. Kabeh cat adhedhasar banyu adhedhasar banyu lan ora ana bebaya bledosan sajrone transportasi.
B. 25kg / drum
C. Produk iki kudu disimpen ing lingkungan sing adhem lan garing, wektu panyimpenan udakara 24 wulan.

faq


Environmental protection film forming additives waterborne industrial paintwaterborne industrial paintindustrial coating (1)

Environmental protection film forming additives waterborne industrial paintwaterborne industrial paintindustrial coating (2)

Environmental protection film forming additives waterborne industrial paintwaterborne industrial paintindustrial coating (3)

Environmental protection film forming additives waterborne industrial paintwaterborne industrial paintindustrial coating (4)

Environmental protection film forming additives waterborne industrial paintwaterborne industrial paintindustrial coating (5)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita