produk

Paint formwork bangunan waterborne / cat kayu lapis ing banyu

katrangan cekak:

Produk iki khusus digunakake kanggo template bangunan ing ndhuwur, kanggo template bangunan ing sacedhake penutupan, proteksi tahan banyu lan tahan lembab, tahan lembab lan lembab ing udhara lan kukus, aja nganti template bangunan amarga nyerep banyu drum. Apa formwork bangunan diangkut liwat dharatan utawa liwat segara, duwe efek tahan banyu lan efek banyu sing apik.


Detail Produk

Tag Produk

Ing pikiran iki, kita bakal dadi salah sawijining pabrike sing paling inovatif, hemat biaya, lan kompetitif rega kanggo Pabrik Asli 100% China Jinwei Pigmen Organik Kualitas Tinggi Kuning 1k Cat Berbasis Air, Kanggo ngerteni luwih akeh babagan apa sing bisa kita lakoni kanggo sampeyan pribadi, hubungi kita kapan wae. Kita ngarep-arep nggawe interaksi perusahaan jangka panjang sing apik bebarengan karo sampeyan.

Pabrik Asli 100% China Cat Kuning, Topcoat, Kabeh solusi kita diekspor menyang klien ing Inggris, Jerman, Prancis, Spanyol, AS, Kanada, Iran, Irak, Timur Tengah lan Afrika. Solusi kami disambut dening para pelanggan kanthi kualitas apik, harga kompetitif lan gaya sing paling disenengi. Muga-muga bisa nggawe hubungan bisnis karo kabeh pelanggan lan nggawa warna luwih ayu kanggo urip.

Kita negesake prinsip paningkatan 'Kualitas kerja, Efektivitas, Tulus, lan pendekatan kerja sing murah' kanggo ngeterake sampeyan karo perusahaan pangolahan sing apik kanggo PriceList kanggo China Aeropak Cat Water Spray sing Ramah Lingkungan, Barang-barang akeh digunakake ing akeh lapangan industri. Divisi Layanan Perusahaan kanthi kapercayan kanthi tujuan supaya kualitas kaslametan bisa urip. Kabeh kanggo perusahaan pelanggan.

Dhaptar Harga kanggo China Water Water Spray Paint, Acrylic Artist Paint, Kejabi uga ana produksi lan manajemen sing berpengalaman, peralatan produksi canggih kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman, perusahaan kita ngetrapake prinsip iman sing murni, kualitas tinggi lan efisiensi tinggi. Kita njamin manawa perusahaan bakal nyoba sing paling apik kanggo nyuda biaya tuku pelanggan, nyepetake periode tuku, kualitas barang dagangan sing stabil, nambah kepuasan pelanggan lan entuk kahanan win-win.

Aplikasi
Digunakake kanggo bangunan sealing plate plate membran

Kinerja
Tahan banyu, tahan cahya lan tahan gesekan

1. Katrangan:
Cat formwork bangunan adhedhasar banyu yaiku cat adhedhasar banyu sing bisa disemprotake menyang papan kayu, Nglindhungi pinggiran papan multilayer.

2. Kinerja lan ciri:
(a) Cat formwork bangunan banyu, ora beracun, tanpa rasa, bebas polusi, tanpa gawe piala kanggo kesehatan manungsa, Pancen entuk perlindungan lingkungan ijo.
(b) Paint formwork bangunan banyu, ora gampang kobong lan ora bisa mbledhos, gampang diangkut.

3. Bidang aplikasi:
Pabrik formwork, pabrik kayu lapis.

4. Panyimpenan lan kemasan:
A. Kabeh cat adhedhasar banyu adhedhasar banyu lan ora ana bebaya bledosan sajrone transportasi.
B. 25kg / drum.
C. Produk iki kudu disimpen ing lingkungan sing adhem lan garing, wektu panyimpenan udakara 12 wulan.

faq


Waterborne building formwork paintwaterborne plywood edge sealing paint (4)

Waterborne building formwork paintwaterborne plywood edge sealing paint (1)

Waterborne building formwork paintwaterborne plywood edge sealing paint (2)

Waterborne building formwork paintwaterborne plywood edge sealing paint (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita