produk

cat tembok eksterior / Bahan baku kanggo cat tembok eksterior / emulsi akrilik-akrilik kanggo bangunan cat watu eksterior HD604

katrangan cekak:

Organisasi kita negesake administrasi, pengenalan personel sing berbakat, lan uga pambangunan bangunan tim, kanthi upaya kanggo ningkatake kesadaran standar lan tanggung jawab anggota pekerja. Bisnis kanthi sukses entuk Sertifikasi IS9001 lan Sertifikasi CE Eropa Harga Grosir China Resin Akrilik Berbasis Air Langsung Langsung kanggo Perekat Tekstil, Kita bakal nampani kabeh klien ing industri ing omah lan ing luar negeri kanggo kerja sama, lan nggawe padhang mbesuk bareng.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka:

Bahan iki digunakake kanggo produksi lacquer lacquer. Tiruan kuat watu alami, marmer, lapisan granur tebal granit. Werna alami, kanthi tekstur watu alami, macem-macem desain kothak garis, bisa nyedhiyakake macem-macem telu -Struktur pola bentuk dimensi, kanthi visual bisa nyorot keanggunan lan kaendahan ing kabeh bangunan, minangka pilihan paling apik saka watu gantung garing ing njaba tembok.

Indikator kinerja
Penampilan cairan biru entheng
isi padhet 45 ± 2
Viskositas.cps 2000-8000CPS
PH 7.0-8.0
Suhu Formasi Film Minimal (MFT) 20-22

Aplikasi:

Bisa digunakake kanggo produksi lacquer tembok eksterior.

Kinerja:
Emulsi akrilat-akrilik, resistensi gosok banget lan resistensi banyu.

Ing sawetara taun kepungkur, perusahaan kita nggunakake teknologi canggih lan dicerna kanthi padha ing njero omah lan luar negeri. Kangge, staf bisnis kita klompok ahli sing ngutamakake tuwuhing Pabrik sing nggawe China Acidate Kalium Hujan Solid kanggo Didol Hydrogel Potassium Polyacrylate kanggo Pertanian kanggo Tanduran / Wit / Tanaman / Transplantasi / Kurangi Stabiliser Banyu, Sembarang kebutuhan sing bakal sampeyan lakoni mbayar kanthi kabar paling apik!

Pabrik nggawe Polyacrylate kalium China, Kalium Acrylate, Kasedhiya terus-terusan produk kelas dhuwur ing kombinasi karo layanan pra-penjualan lan sawise-penjualan sing apik njamin daya saing sing kuat ing pasar sing saya global. nampani pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan kanggo ngubungi kita babagan hubungan bisnis mbesuk lan sukses bebarengan!


Styrene-acrylic emulsion for building exterior stone paint      HD604 (1)

Styrene-acrylic emulsion for building exterior stone paint      HD604 (2)

Styrene-acrylic emulsion for building exterior stone paint      HD604 (3)

building exterior stone paint  (1)

building exterior stone paint  (2)

building exterior stone paint  (3)

building exterior stone paint  (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita