produk

Bahan baku kanggo bangunan tembok interior / lapisan bangunan / emulsi polimer berair akrilik-akrilik kanggo cat lateks eksterior lan interior HD601

katrangan cekak:

Produk iki digunakake kanggo produksi cat lateks。 Cat lateks umume diarani lapisan lateks. Cat lateks minangka lapisan sing bisa dibuwang banyu, didhasarake karo emulsi polimer akrilik, digawe saka tambalan lemah lan buyar lan nambahake agen aditif liyane. Umume digunakake kanggo dekorasi tembok bangunan interior lan eksterior. Yen dibandhingake karo cat tembok tradisional, cat lateks duwe akeh kaluwihan, kayata bisa diencerke karo banyu, ambune ora sithik, isi VOC kurang, gampang disikat, dikeringake kanthi cepet, banyu sing apik lan resistensi scrubbing saka film cat.


Detail Produk

Tag Produk

Indikator kinerja
Penampilan cairan biru entheng
isi padhet 48 ± 2
Viskositas.cps 1000-4000CPS
PH 6.5-8.0
TG -10

grgr

 

faq


Styrene - acrylic emulsion for building exterior stone paint (4)

Styrene - acrylic emulsion for building exterior stone paint (1)

Styrene - acrylic emulsion for building exterior stone paint (2)

Styrene - acrylic emulsion for building exterior stone paint (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita