produk

Agen wetting adhedhasar banyu HD1919

katrangan cekak:

Agen wetting adhedhasar banyu iki nduweni kemampuan mbukak kanggo kabeh jinis warna lan pangisi. Cocog kanggo kabeh jinis warna utawa bubur campuran ing sistem adhedhasar banyu. Ngartekno bisa nyuda ketegangan permukaan sistem adhedhasar banyu, ningkatake kinerja dispersi macem-macem dispersan, lan mbantu ngilangi pinhole (fisheye). Pangembangan warna sing apik , kanthi efektif bisa nyuda sistem warna ngambang, fénoména kembang, nambah kinclong; Bisa digunakake bebarengan karo macem-macem agen pembuangan adhedhasar banyu lan penyebar, lan nduweni kinerja campuran sing apik. Ngartekno bisa nambah kompatibilitas emulsi polimer adhedhasar banyu menyang bubuk sing ngemot ion logam polyvalen lan nyegah demulsifikasi.


Detail Produk

Tag Produk

Elingi "Pelanggan dhisik, Apik banget dhisik", kita makarya kanthi cedhak karo para pelanggan lan menehi layanan efisien lan ahli kanggo OEM China China Agen Kandel Selulosa Penebalan Tinggi HEC ing Cat Emulsi Lateks, Kita seneng banget partisipasi sampeyan miturut hadiah bebarengan sajrone sak long term.

OEM China China HEC, Kandel, We are ngarep-arep kanggo kerja sama cedhak karo sampeyan keuntungan bebarengan lan pembangunan ndhuwur. Kita dijamin kualitas, yen pelanggan ora wareg karo kualitas produk, sampeyan bisa bali sajrone 7 dina karo negara asline.

Indikator kinerja
Penampilan kekuningan
isi padhet 50 ± 2
Viskositas.cps 200-1000CPS
PH 6.5-7.5

Aplikasi
Digunakake minangka aditif kanggo produksi lapisan, nduweni peran wetting lan penetrasi, nambah aktivitas permukaan lan molekul.

Kinerja
Agen wetting, penetrasi, nambah aktivitas permukaan molekul, pangatusan cepet

1. Katrangan:
Agen wetting, bahan kimia, minangka cairan kuning cahya sing bening, umume digunakake ing lapisan banyu, tinta cetak.

2. Bidang aplikasi:
Produk iki bisa digunakake kanggo:
Cat banyu, tinta cetak, agen pembasahan bisa nambah pigmen anorganik kanthi signifikan amarga kemampuan wetting lan dispersi, nambah intensitas warna; Kestabilan panyimpenan pigmen; Kanggo nambah kompatibilitas resin lan emulsi adhedhasar banyu ing medium alkali; resistensi banyu sing apik;
Senyawa ethoxy tanpa alkylphenol ora ngemot pelarut.

3. Panyimpenan lan kemasan:
A. Kabeh emulsi / aditif adhedhasar banyu lan ora ana risiko bledosan nalika diangkut.
B. 200 kg / wesi / plastik drum.1000 kg / palet.
C. Kemasan fleksibel sing cocog kanggo kontainer 20 ft iku opsional.
D. Stabil ing suhu kamar paling ora 12 wulan. Supaya suhu kurang saka 4 ° C utawa luwih saka 40 ° C.

faq


Water-based wetting agentHD1919 (2)

Water-based wetting agentHD1919 (3)

Water-based wetting agentHD1919 (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita