produk

Dibutyl phthalate (DBP)

katrangan cekak:

Dibutyl phthalate minangka plasticizer kanthi kelarutan sing kuat kanggo pirang-pirang plastik. Digunakake ing proses PVC, bisa menehi produk alus sing alus. Uga bisa digunakake ing lapisan nitrocellulose. Iki nduweni kelarutan, dispersibilitas, adhesi lan resistensi banyu sing apik banget. Iki uga bisa nambah keluwesan, resistensi lentur, stabilitas, lan efisiensi plastik kanggo film cat. Iki nduweni kompatibilitas sing apik lan minangka plasticizer sing akeh digunakake ing pasar. Cocog kanggo macem-macem karet, selulosa butil asetat, etil selulosa polisiketat, vinil ester lan resin sintetis liyane minangka plastisisasi. Uga bisa digunakake kanggo nggawe cat, alat tulis, kulit gawean, tinta cetak, kaca safety, cellophane, bahan bakar, insektisida, pelarut wangi, pelumas kain lan pelembut karet, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Dibutyl phthalate minangka plasticizer kanthi kelarutan sing kuat kanggo pirang-pirang plastik. Digunakake ing proses PVC, bisa menehi produk alus sing alus. Uga bisa digunakake ing lapisan nitrocellulose. Iki nduweni kelarutan, dispersibilitas, adhesi lan resistensi banyu sing apik banget. Iki uga bisa nambah keluwesan, resistensi lentur, stabilitas, lan efisiensi plastik kanggo film cat. Iki nduweni kompatibilitas sing apik lan minangka plasticizer sing akeh digunakake ing pasar. Cocog kanggo macem-macem karet, selulosa butil asetat, etil selulosa polisiketat, vinil ester lan resin sintetis liyane minangka plastisisasi. Uga bisa digunakake kanggo nggawe cat, alat tulis, kulit gawean, tinta cetak, kaca safety, cellophane, bahan bakar, insektisida, pelarut wangi, pelumas kain lan pelembut karet, lsp.

Indikator kinerja
Penampilan bathi
isi padhet 99
PH 4.5-5.5

Aplikasi
Digunakake minangka bahan tambahan kanggo lapisan banyu kanggo nyepetake pembentukan film

Kinerja
Film mbentuk aditif, plastik, ora beracun lan tanpa rasa

1. Katrangan:
Umume, emulsi duwe suhu sing mbentuk film, Nalika suhu sekitar luwih murah tinimbang suhu pembentuk film emulsi, agen pembentuk film emulsi bisa nambah mesin pembentuk film emulsi lan mbantu mbentuk film. Sawise nggawe film, film sing mbentuk tambahan mbantu volatilisasi , sing ora bakal mengaruhi karakteristik film, produk kasebut nduwe titik didih sing dhuwur, kinerja lingkungan sing unggul, kesalahan sing apik, volatilitas sing rendah, lan gampang diserap partikel lateks. Bisa nggawe film terus-terusan sing apik. Iki minangka bahan sing nggawe film kanthi apik kinerja cat lateks, sing bisa ningkatake film kanggo nggawe cat lateks. Iki ora mung efektif kanggo akrilik murni, styrene-akrilik, emulsi asetat akrilik, nanging uga efektif kanggo emulsi asetat vinil. Saliyane nyuda suhu film paling ngisor kanggo cat lateks, bisa uga nambah kohesi, tahan cuaca, resistensi scrubbing lan pangembangan warna cat lateks, saengga film kasebut nduweni stabilitas panyimpenan sing apik.

2. Bidang aplikasi:
A. Lapisan bangunan, lapisan otomotif bermutu tinggi lan lapisan perbaikan, lapisan muter
B. Pelarut operator sing ramah lingkungan kanggo nyetak tekstil lan pewarna
C, kanggo tinta, agen penghilang cat, perekat, agen pembersih lan industri liyane

3. Panyimpenan lan kemasan:
A. Kabeh emulsi / aditif adhedhasar banyu lan ora ana risiko bledosan nalika diangkut.
B. 200 kg / wesi / plastik drum.1000 kg / palet.
C. Kemasan fleksibel sing cocog kanggo kontainer 20 ft iku opsional.
D. Produk iki kudu disimpen ing lingkungan sing adhem lan garing, aja nganti udan lan udan. Suhu panyimpenan 5 ~ 40 ℃, lan periode panyimpenan udakara 24 wulan.

faq


Environment - friendly film forming additives DEDB (1)

Environment - friendly film forming additives DEDB (3)

Environment - friendly film forming additives DEDB (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori