Cat banyu

  • Waterborne building formwork paint/waterborne plywood edge sealing paint

    Paint formwork bangunan waterborne / cat kayu lapis ing banyu

    Produk iki khusus digunakake kanggo template bangunan ing ndhuwur, kanggo template bangunan ing sacedhake penutupan, proteksi tahan banyu lan tahan lembab, tahan lembab lan lembab ing udhara lan kukus, aja nganti template bangunan amarga nyerep banyu drum. Apa formwork bangunan diangkut liwat dharatan utawa liwat segara, duwe efek tahan banyu lan efek banyu sing apik.

  • High-quality water-based industrial paint/industrial paint

    Cat industri / cat industri adhedhasar kualitas banyu

    Cat industri adhedhasar banyu, perlindungan lingkungan adhedhasar banyu, gampang mbakar lan mbledhos, tahan tahan korosi asam lan alkali, anti-tuwa warna kuning, tahan banyu, permukaan sing ditutupi anti-penuaan, njaga warna tahan lama, tahan tuwa lapisan permukaan sing kuwat , radiation anti-ultraviolet, suhu lumahing 60-80 derajat tanpa istimewane, suhu kurang 40 derajat ing ngisor nol tanpa istimewane, lepuh 7 * 24 jam tanpa istimewane, Kanthi efektif nyepetake umur layanan 6-10 taun. Bisa nyemprotake kabeh jinis bangunan permukaan, tembok, tembok semen, bata, watu, kaca, plastik, piring plastik aluminium lan kabeh jinis dekorasi lan perlindungan lumahing logam