Templat dempul bangunan sing digawe banyu

  • Water-based putty paste for building formwork

    Pasta dempul adhedhasar banyu kanggo formwork bangunan

    Produk iki khusus digunakake kanggo template bangunan ing ndhuwur, kanggo template bangunan ing sacedhake penutupan, perlindungan anti banyu lan tahan lembab, resistensi kelembapan lan kelembapan ing udhara lan kukus, aja nganti template bangunan amarga nyerep banyu lan drum. Apa formwork bangunan diangkut liwat dharatan utawa liwat segara, duwe efek tahan banyu lan efek tahan banyu sing apik. Werna tempel dempul bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan.